Meny

Messi skapte fotballfest

PUR GLEDE: Lionel Messi sammen med Samuel Eto. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forrige mesterligarunde skapte Bayern München fest, men i kvartfinalen mot Barcelona onsdag møtte det tyske laget veggen. Lionel Messi var arkitekten bak 4-0-seieren.

Alle målene kom i første omgang. Dermed fikk Bayern nok en smell. Det har buttet imot for den tyske klubben hjemme i Bundesligaen den siste tiden, og i møtet med Barcelona skulle kjerringa reises.

Men det ble det aldri noe av. Den spanske serielederen trengte bare en omgang på å avgjøre kampen. Etter ni minutter ble Lionel Messi spilt fri, og den argentinske juvelen gjorde ingen feil foran mål.

Hans Jörg Butt voktet Bayern-målet, etter at en rekke spillere, deriblant førstekeeper Michael Rensing var benket etter det pinlige 1-5-tapet for Wolfsburg i helgen. Butt fikk ingen enkel dag på jobb.

Bare tre minutter etter den første smellen, måtte han nok en gang hente en ball ut av nettet. Samuel Eto’o ordnet enkelt 2-0 etter vakkert framspill av Messi. Like etter tegnet Messi seg på scoringslisten igjen da han økte til 3-0.

Da Thierry Henry la på til 4-0 før hvilen var ydmykelsen komplett. Vertene hadde en rekke sjanser og kunne ha vunnet med mer enn fire mål. Glemt var Bayern-laget som lekte seg til 12-1-seier sammenlagt over Sporting i sist runde.

Det tyske storlaget får en svært vanskelig oppgave med å vende resultatet i returoppgjøret. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus