Messi skapte fotballfest

PUR GLEDE: Lionel Messi sammen med Samuel Eto. Foto: Scanpix.
PUR GLEDE: Lionel Messi sammen med Samuel Eto. Foto: Scanpix.

<pI forrige mesterligarunde skapte Bayern München fest, men i kvartfinalen mot Barcelona onsdag møtte det tyske laget veggen. Lionel Messi var arkitekten bak 4-0-seieren.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle målene kom i første omgang. Dermed fikk Bayern nok en smell. Det har buttet imot for den tyske klubben hjemme i Bundesligaen den siste tiden, og i møtet med Barcelona skulle kjerringa reises.

Men det ble det aldri noe av. Den spanske serielederen trengte bare en omgang på å avgjøre kampen. Etter ni minutter ble Lionel Messi spilt fri, og den argentinske juvelen gjorde ingen feil foran mål.

Hans Jörg Butt voktet Bayern-målet, etter at en rekke spillere, deriblant førstekeeper Michael Rensing var benket etter det pinlige 1-5-tapet for Wolfsburg i helgen. Butt fikk ingen enkel dag på jobb.

Bare tre minutter etter den første smellen, måtte han nok en gang hente en ball ut av nettet. Samuel Eto’o ordnet enkelt 2-0 etter vakkert framspill av Messi. Like etter tegnet Messi seg på scoringslisten igjen da han økte til 3-0.

Da Thierry Henry la på til 4-0 før hvilen var ydmykelsen komplett. Vertene hadde en rekke sjanser og kunne ha vunnet med mer enn fire mål. Glemt var Bayern-laget som lekte seg til 12-1-seier sammenlagt over Sporting i sist runde.

Det tyske storlaget får en svært vanskelig oppgave med å vende resultatet i returoppgjøret. (©NTB)

Personvernpolicy