Meny

Chelsea knuste Liverpool

JUBEL: Høyrebacken Ivanovic blir hyllet av sine lagkamerater Ballack og Lampard. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool tok ledelsen og styrte spillet, men Branislav Ivanovic hadde andre planer for sin annen mesterligakamp for Chelsea.

Blåtrøyene vendte til 3-1-seier i kvartfinalekampen.

Dermed er det langt på vei avgjort. Tre bortemål gir Chelsea et drømmeutgangspunkt før returoppgjøret på Stamford Bridge. Hovedstadslaget blir etter alt å dømme Liverpools bane også i år.

I fjor røk Liverpool ut på Chelseas bekostning etter to tette oppgjør. Onsdagens møte var også av det jevne slaget, men forsvarsspilleren Branislav Ivanovic ble den store forskjellen på lagene.

Fernando Torres ga Liverpool en tidlig ledelse, men det vanligvis så solide Liverpool-forsvaret sto til stryk. Ivanovic reduserte med et flott hodestøt like før hvilen. Serberen rev seg løs i en cornersituasjon og stanget ballen i mål.

Midtveis ut i annen omgang gjentok han bedriften. Nok en corner ble slått inn i feltet, og nok en gang glapp Liverpool-markeringen. Ivanovic jublet resolutt etter å ha stanget inn sitt annet mål for kvelden, og hans annet mål på like mange mesterligakamper.

Med to bortemål i bagasjen gikk mye av luften ut av de rødkledde fra Beatles-byen. Men det skulle bli langt verre. Kort tid etter 1-2-målet tegnet nemlig kraftspissen Didier Drogba seg på scoringslisten.

Florent Malouda la en flott pasning, som Drogba klarte å kjempe i mål. Dermed lever Chelsea-drømmen om en mesterligatittel i beste velgående. For Liverpools del ser det ut til at serien i år er den beste tittelsjansen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus