Cologna vant, Northug langt bak

<pSveitseren Dario Cologna vant lørdagens 2 x 10 km skiathlom i Falun lørdag. Petter Northug endte helt nede på 20.-plass.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Falun (NTB): Cologna viste styrke og spurtslo svenske Marcus Hellner og en gruppe på fire andre løpere.

Med seieren festet Cologna grepet i kampen om sammenlagtseieren i verdenscupen. Sveitseren var 32 sekunder foran Northug i mål. Han sikret seg også 40 bonussekunder i løpet av rennet, mens Northug bare klarte 15.

Etter lørdagens triumf leder Cologna i praksis verdenscupen før søndagens 15 km fri teknikk med handikapstart.

Roger Aa Djupvik ble nest beste nordmann på 22.-plass, mens Martin Johnsrud Sundby fulgte på plassen bak. Eldar Rønning ble nummer 32, Petter Eliassen nummer 33, Tord Asle Gjerdalen nummer 42, Ola Vigen Hattestad nummer 66, John Kristian Dahl nummer 77 og Johan Kjølstad nummer 80. (©NTB)

Personvernpolicy