Serbisk duo klar

Zoran Tosic har skrevet under kontrakten. Foto: Scanpix
Zoran Tosic har skrevet under kontrakten. Foto: Scanpix

<pSerberne Zoran Tosic (21) og Adem Ljajic (17) har skrevet under for Manchester United.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjøpene fra Partizan Beograd blir trolig de eneste for United i januarsalget. 17-årige Ljajic blir ikke å se på Old Trafford med det første, men skal fortsette karrieren i Partizan på lån fra United.

Tosic har vært ønsket av manager Alex Ferguson i lengre tid, og i november la sjefen selv trykk bak søknaden om arbeidstillatelse for 21-åringen. Men vingens skyhøye lønnskrav og antallet involverte agenter gjorde at forhandlingene trakk ut i tid.

Adem Ljajic (17) og Diarra Lamina (tv). Foto: Srdjan Ilic/AP Photo/Scanpix.Adem Ljajic (17) og Diarra Lamina (tv). Foto: Srdjan Ilic/AP Photo/Scanpix.

Spilleren slutter seg til klubben med umiddelbar virkning og er tenkt å styrke Fergusons lag i kampen for å hente inn Liverpools sju poengs forsprang (United har spilt to kamper mindre) i eliteserien.Tosic har spilt tolv landskamper for Serbia og deltok blant annet i Beijing-OL.

Carlos Tevez (24) vil også fortsette sin karriere i Manchester United.

Argentineren er lånt ut fra West Ham til Manchester United, men avtalen går ut etter to år ved sesongslutt. Rødtrøyene har fortsatt ikke tilbudt Tevez en overgang på permanent basis.

24-åringen har fått beinhard konkurranse om plassen i laget etter ankomsten til Dimitar Berbatov.

– Jeg ønsker å fortsette i Manchester United. I løpet av en ukes tid vil det bli aktuelt å forhandle en ny kontrakt. Det er iallfall hva jeg er blitt fortalt, sier Tevez til Daily Mail.

Personvernpolicy