Ronaldo blir på Old Trafford

POKERFJES: Cristiano Ronaldo har ved flere anledninger sagt at han ville forlate Manchester United til fordel for Real Madrid. Nå sier stjernen at han ønsker å bli værende på Old Trafford. FOTO: Scanpix
POKERFJES: Cristiano Ronaldo har ved flere anledninger sagt at han ville forlate Manchester United til fordel for Real Madrid. Nå sier stjernen at han ønsker å bli værende på Old Trafford. FOTO: Scanpix

<pCristiano Ronaldo sier at han ikke har noen planer om å forlate Manchester United. Han avviser ryktene om en overgang til Real Madrid.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugiseren sa flere ganger i slutten av forrige sesong at han ønsket å flytte til Madrid, men nå sier han at det er bare er tull at de to klubbene har inngått en avtale om overgang for Ronaldo etter årets sesong.

– Det vil alltid være mange spekulasjoner, ikke bare når det gjelder meg, men om alle spillere verden rundt. At folk snakket mye om meg i sommer er ikke så rart etter den sesongen jeg hadde hatt, sier Ronaldo.

Nå sier Cristiano Ronaldo at han er fornøyd med Manchester United, og ingenting tyder på at det blir noen overgang til Real Madrid, i alle fall ikke med det første.

Personvernpolicy