Schuster fikk sparken, Ramos overtar

Bernd Schuster (t.v.) er ferdig i Real Madrid. Inn kommer Juande Ramos (t.h.). Foto: Scanpix.
Bernd Schuster (t.v.) er ferdig i Real Madrid. Inn kommer Juande Ramos (t.h.). Foto: Scanpix.

<pBernd Schuster har fått sparken i Real Madrid. Juande Ramos er ansatt som ny trener.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble bekreftet på en pressekonferanse i Madrid tirsdag.

– På dagens styremøte snakket vi om alle vanskelighetene vi har hatt de siste månedene, og vi kom til denne avgjørelsen. Schuster ble trist, men han godtok det med stor ydmykhet, sa sportsdirektør Pedja Mijatovic.

Schuster kom til Real Madrid i fjor og ledet klubben til seriegull sist sesong, men hovedstadslaget har skuffet så langt i denne sesongen. Real er bare nummer fem i ligaen og er ni poeng bak erkerival Barcelona.

Schuster er den sjuende trener som har fått sparken i Real Madrid siden juni 2003. I tillegg trakk José Antonio Camacho seg. Følgende har fått sparken: Vincente del Bosque (2003), Carlos Queiroz (2004), Mariano Garcia Remon (2004), Vanderlei Luxemburgo (2005), Juan Ramon Lopez Caro (2006), Fabio Capello (2007) og Schuster.

Tyskeren blir erstattet av Juande Ramos, som i høst fikk sparken i Tottenham.

Ramos har tidligere hatt stor suksess i Sevilla. Under Ramos’ ledelse vant Sevilla fem titler på to år, blant annet UEFA-cupen to ganger på rad. Han flyttet til Madrid etter at han var ferdig i Tottenham.

– Det er enhver treners drøm å komme til Real Madrid. Jeg håper jeg ikke skuffer, sa Ramos.

Real Madrid tar imot Zenit St. Petersburg i den siste gruppespillkampen i mesterligaen onsdag. Spanierne er allerede klar for åttedelsfinale. Lørdag kveld er det storkamp mot Barcelona i serien. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus