Svindal tilbake med 6.-plass i utfor

Aksel Lund Svindal fikk en fin sjetteplass i Lake Louise lørdag. Foto: Scanpix.
Aksel Lund Svindal fikk en fin sjetteplass i Lake Louise lørdag. Foto: Scanpix.

<pAksel Lund Svindal er tilbake for fullt og kjørte inn til en flott 6. plass i utforrennet i Lake Louise lørdag. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Italienske Peter Fill vant.

Fill kjørte i mål til tiden 1.47,40. Svindal på 6.-plass var 39 hundredeler bak. Han lå ikke mer enn fem hundredeler bak italieneren ved den siste mellomtiden like før mål, men tapte litt helt mot slutten.

Dette var Aksel Lund Svindals første utforkonkurranse etter det stygge fallet han var utsatt for i Beaver Creek for et år siden. Da falt han på trening og skadet seg så alvorlig at han ikke kom tilbake resten av sesongen.

Men nå er han med igjen for fullt også i fartsøvelsene. Han har kjørt solid på trening i canadiske Lake Louise, og han viste i rennet lørdag at han kjører med både sikkerhet og stor trygghet i utfor.

Lars Elton Myhre kjørte også utforrennet lørdag. Fra et så sent startnummer som 53, kjørte han inn til 1.49,33. Det holdt til 30.-plass da han var i mål.

Svensken Hans Olsson overrasket med annenplassen lørdag. Han var 16 hundredeler bak Fill, mens østerrikerne Georg Streitberger og Hans Kröll tok tredje- og fjerdeplassen.

Søndag er det super G som står på programmet i Lake Louise. Aksel Lund Svindal gikk til topps i fjorårets renn i den disiplinen. (©NTB)

Personvernpolicy