Meny

Drogba alvorlig skadet?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelseas tur til Transylvania ble et mareritt. Didier Drogba skadet kneet og kan være borte fra fotballen i mange måneder.

Cluj (NTB-AFP): Rumenske Cluj holdt Chelsea til 0-0 på hjemmebane, og var fullt på høyde med det engelske stjernegalleriet store deler av kampen. Chelsea «tapte» to verdifulle poeng, men er nok mer opptatt av det som skjedde med superspiss Didier Drogba.

Drogba var akkurat kommet tilbake etter et seks uker langt avbrekk på grunn av en kneskade da han ble skadet på ny i starten av 2. omgang. Han prøvde å nå en pasning fra Florent Malouda, men havnet i stedet i en duell og gjorde grimaser på grunn av smerter. Han fikk medisinsk behandling i flere minutter, men ble til slutt båret av banen.

Cluj avsluttet sterkt og hadde flere store sjanser til å ta seieren. Eugen Trica traff utsiden av stolpen i det 80. minutt, mens Petr Cech måtte ta fram sitt beste for å redde Alvaro Pereiras skudd fem minutter senere.

Nicolas Anelka var nærmest scoring for Chelsea.

– Vi spilte ikke bra. Jeg vet det, og spillerne vet det. Men ett poeng er bedre enn null poeng, sa manager Luiz Felipe Scolari.

– Cluj slo Roma og spilte med selvtillit. De ville vise folk at de er et godt lag. De løp og løp i 95 minutter, la han til.

Kampfakta:

Cluj (Romania) – Chelsea (England) 0-0

22.000 tilskuere.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus