Déjà vu fra Rosenborg

<p class="hidden"> </p>
 

<pRosenborg sikret et godt utgangspunkt med 2-1-seier borte mot Brøndby i UEFA-cupens 1. runde. Marek Sapara og Per Ciljan Skjelbred scoret RBKs mål.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og det Rosenborg viste i første omgang mot ambisiøse dansker var så godt at det til tider virket som om det var en langt mindre skremmende motstander trønderne møtte.

Men det varte ikke i stort mer enn i én omgang. Har vi sett det før? For tredje kamp på rad (2-1 mot Vålerenga, 1-1 mot Fredrikstad) var Rosenborg suverene, nesten à la 1990-tallsversjonen, for så å bli mye dårligere i annen omgang.

Torsdag startet det igjen svært godt. Rosenborg gikk ut uten respekt for hjemmelaget, og tok kontroll i kampen fra start. Steffen Iversens gode form holder ennå, men spissen klarte ikke å skrive seg på scoringslisten.Det gjorde imidlertid Marek Sapara.

Midtbaneeleganten sendte Rosenborg i ledelsen med et praktfullt skudd etter 29 minutter. Rosenborg holdt presset, og kunne fort ha ledet mer til pause.

Etter hvilen la Per Ciljan Skjelbred på til 2-0, etter å ha havnet alene med Brøndby-keeper Stephan Andersen på noe heldig vis. Michael Krohn-Dehli skapte imidlertid spenning i kampen igjen da han reduserte til 1-2 kort tid senere.

Men Rosenborg holdt stand, mye takket være Alexander Lund Hansen som leverte en stor kamp i RBK-målet. Rosenborg ser dermed ut til å være på god vei til UEFA-cupens gruppespill. Returkampen går i Trondheim om to uker. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus