Gallas reddet Arsenal

<pArsenal reddet uavgjort på tampen i mesterligaåpningen onsdag. Det endte 1-1 borte mot Dinamo Kiev.</p

Ismail Bangoura scoret kampens første mål på straffespark etter vel en times spill. Arsenal-fansen reagert aggressivt da de mente at dommeren dømte straffe nesten uten grunn.

Arsenal produserte mest før pause, og hadde alt i alt det meste av spillet. Men Kiev vokste utover i kampen, og londonlaget så ut til å måtte reise hjem fra Ukraina med tap for fjerde gang på rad.

Like før slutt dukket franskmannen William Gallas opp og sikret uavgjort. Dermed er Dinamo Kiev uten seier i sine 14 siste mesterligakamper.

– Jeg tror alle er skuffet over spillet vårt i annen omgang. Ett poeng er ikke ille, men vi føler at vi kunne gjort det bedre og vunnet kampen, sa Gallas.

Arsenal kom til Kiev med selvtillit etter tre strake seirer og 11 scorede mål. Wenger gjorde bare en endring i laget som utklasset Blackburn i helgen. Alexandre Song erstattet skadde Emmanuel Eboue. (©NTB)

Gruppe G:

Dinamo Kiev (Ukraina) – Arsenal (England) 1-1 (0-0)

Mål: 1-0 Ismael Bangoura (str. 64), 1-1 William Gallas (88).

20.000 tilskuere.

Porto (Portugal) – Fenerbahce (Tyrkia) 3-1 (2-1)

Mål: 1-0 Lisandro Lopez (11), 2-0 Lucho Gonzalez (13), 2-1 Daniel Guiza (29), 3-1 Lino (90).