Sverige måtte slite

Kim Källstrøm viser hva han synes om å gjøre en 1-0 mot Ungarn. (Foto: Scanpix)

<pSverige måtte slite for poengene, men halte i land 2-1-seier over Ungarn i regnværet på Råsunda onsdag.</p

Solna (NTB-TT): – Det er vel bedre med tre poeng enn med en festforestilling som ender med null, sa landslagssjef Lars Lagerbäck, som virket alt annet enn fornøyd.

Første omgang var svært dårlig. Kim Källström forløste et svensk lag som ikke har funnet seg selv i den nye 3-5-2-formasjonen til Lagerbäck, da han nikket inn 1-0-målet i det 55. minutt etter samspill med Henke Larsson.

Samuel Holmén doblet ledelsen før Rudolf Gergely reduserte på overtid.

Zlatan Ibrahimovic var en av de store svenske skuffelsene, og han kjeftet på seg selv da han ble byttet ut mot slutten.

– Det var vanskelig for meg og Henke i dag. Det var ingen god kamp, men vi vant, og det er det viktigste. Vi får gi den nye formasjonen litt tid, sa Zlatan.

Kampfakta:

Sverige – Ungarn 2-1 (0-0)

Mål: 1-0 Kim Källström (55), 2-0 Samuel Holmén (64), 2-1 Rudolf Gergely (90). 28.177 tilskuere. (©NTB)