Carew får over 100 millioner for tre år

<p class="hidden">Carew får en lønn han kan juble over. Foto: Scanpix </p>
Carew får en lønn han kan juble over. Foto: Scanpix 

<pJohn Carew har skrevet en ny kontrakt med Aston Villa. Den vil gi ham over 100 millioner kroner over de neste tre årene, skriver VG.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carew skrev treårskontrakt med den engelske toppserieklubben i januar i fjor. Onsdag forlenget han den avtalen med ett år. Og nordmannen får en fin lønn.

– Det er naturlig at betingelsene blir bedre når det skrives ny kontrakt. Men hva kontrakten er verd, det vil jeg ikke si, sier Carews agent Per A. Flod til VG.

Avisen hevder at avtalen vil være verdt om lag 35 millioner kroner i året. Carews agent har forhandlet med Villa om den nye avtalen siden EM-sluttspillet tidligere i sommer.

– Det har vært interesse fra andre klubber i andre land, og hadde John bare tenkt økonomi så hadde han valgt annerledes. Men John trives veldig godt i Aston Villa, og det ble utslagsgivende, sier Flod.

Landslagsspissen hadde en god sesong i Aston Villa-trøya i fjor. Etter 32 kamper var fasiten 13 seriemål og en plass i supporternes hjerter.

John Carew har opplevd en fantastisk karriere siden han forlot Norge og Rosenborg i 1999. Han har vært innom klubbene Valencia (Spania), Roma (Italia), Besiktas (Tyrkia) og Lyon (Frankrike) før han i fjor gikk til Aston Villa. (©NTB)


Les mer om Premier League på Startsiden.

Personvernpolicy