Ta til vettet, Håvard

Ta til vettet, Håvard
Ta til vettet, Håvard

<pKutt ut ManShow, Håvard, det er på sporten du bør være.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er å håpe at TV2 kjenner sin besøkelsestid når det kommer til å flytte på folk internt i kanalen. For nå har kringkasteren fått en unik mulighet til å «sprite» opp sine fotballsendinger med en humorist som faktisk både er morsom og kunnskapsrik. Eller hva, Petter Myhre?

Jeg snakker om den ihuga Strømsgodset-supporteren Håvard Lilleheie.

Det fine ved Lilleheie er at han tar brodden av det alvorlige ved fotballen, mens det likevel er noe seriøst over det han kommer med. På TV2 er Lilleheie best kjent som programlederen for det ultramannsjåvinistiske og til tider vulgære Man Show. Men i det siste har han også figurert under sendingene fra EM, blant annet som sofagjest under EM-kveld med mister Thorstvedt og frøken Fostervold i førersetet. Da fikk vi nok en gang et bevis på at Lilleheie er morsom, og ikke minst, han kan en del om fotball.

Det siste er egentlig heller ingen gedigen overraskelse. Som Godset-mann har han tidligere ytret seg om klubben i sitt hjertet.

Det fine ved Lilleheie er at han tar brodden av det alvorlige ved fotballen, mens det likevel er noe seriøst over det han kommer med. I diskusjoner med kjente fotballpersonligheter har han funnet sin rolle - og det funker!

I går tok han rett og slett stålkontroll på programmet Matchball etter kampen i Fredrikstad, et program som i store trekk tar for seg kuriøse moment vedrørende fotballen og norsk Tippeliga - en rolle Lilleheie rett og slett behersker til tre ganger tjue og to ganger nitten og en halv.

Lilleheie har i mange år vist at han kan få folk til å trekke på smilebåndet. Kommentarene sitter løst noe som gjør sitt til at programmet Matchball blir akkurat dèt det er ment å være – et program av det kanskje «mindre seriøse» slaget.

Så kjære Håvard Lilleheie. Legg «Man Show»-skoene på hylla og meld for alvor din interesse for Sporten før overgangsvinduet stenger.

Og hvem vet, er du riktig heldig så kanskje du får med en fet «Sign on fee» på kjøpet?

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus