Adebayor fristet av Barcelona

Adebayor fristet av Barcelona
Adebayor fristet av Barcelona

<pEmmanuel Adebayor var Arsenals toppscorer forrige sesong. Nå vil han ha en lønnsøkning som både Milan og Barcelona gjerne betaler.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB): Den togolesiske spissen har vært aktiv i pressen den siste tiden. Han varierer mellom å forplikte seg til sin nåværende arbeidsgiver og å fri til klubbene som har meldt sin interesse for storscoreren.

– Barcelona har gitt meg et godt tilbud og der finnes også muligheten til å spille med fantastiske spillere, fortalte Adebayor til den britiske avisen News of the World.

Bakgrunnen for usikkerheten rundt hans fremtid er hans påståtte lønnskrav. Togoleseren vil ha høyere lønn. Barcelona og Milan betaler gjerne, mens Arsenal på sin side opererer med et lønnstak som høyreiste Adebayor butter hodet mot.

Etter all sannsynlighet vil mye skje neste uke. Søndag kveld spilles EM-finalen og på tirsdag åpnes overgangsvinduet. Det blir nok en aktiv uke i overgangsmarkedet, og Adebayor vil nok gjøre det han kan for å sikre pensjonstilværelsen.

– Jeg må forberede meg til å pensjoneres. Selv når man ikke lager fine mål og har penger, så kan man nyte å være pensjonist. (©NTB)

Personvernpolicy