Et hode må rulle

Et hode må rulle
Et hode må rulle

Den tidligere storspilleren Emmanuel Petit mener Frankrike må sparke landslagssjef Raymond Domenech etter EM.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere storspiller, Emmanuel Petit, mener Didier Deschamps må overta Frankrike. (Foto: Scanpix)Tidligere storspiller, Emmanuel Petit, mener Didier Deschamps må overta Frankrike. (Foto: Scanpix)

Paris (NTB-AFP):Verdensmesteren fra 1998 mener hans tidligere lagkamerat Didier Deschamps er mannen som må overta for å få skikk på et «Les Bleus» som har startet EM svakt.

– Vi er i Frankrike. Da er det logisk at hoder må rulle, skriver Petit i sin spalte i Le Parisien. Han tenker på bruken av giljotin under den franske revolusjonen. Nå er det trenergiljotinen som kan bli tatt i bruk.

– Jeg tror det allerede er bestemt å skifte ut Domenech. Jeg tror det blir Didier Deschamps som overtar. Han er den eneste som er kapabel til utfordringen. Han har støtte i forbundet, har spilt og trent på øverste nivå og er et naturlig valg, skriver Petit. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus