- Går til Real Madrid

- Går til Real Madrid
- Går til Real Madrid

Cristiano Ronaldo har takket ja til å bli verdens best betalte fotballspiller i Real Madrid, hevder britiske aviser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB):Portugiseren mer enn dobler lønna han har i Manchester United og skal være tilbudt 300.000 pund (3 millioner kroner) i uka hos spanierne. Ifølge kilder av avisen Daily Express har Ronaldo akseptert tilbudet.

Beløpet Ronaldo er tilbudt er til sammenligning mer enn tre ganger så mange penger som Norges best betalte idrettsutøver, Petter Solberg, tjener. Solberg håver inn i underkant av 1 million kroner ukentlig i Subarus rallyteam.

Ronaldos hemmelige møter med spillere og ledere i den spanske gigantklubben er allerede avslørt med bildebeviser. Manchester United-manager Alex Ferguson er illsint på Real Madrid for måten klubben har opptrådt på.

Real Madrid kan komme til å henvende seg direkte til Manchester Uniteds eiere, familien Glazer, for å tilby en overgangssum på svimlende 765 millioner kroner. (©NTB)

Personvernpolicy