Fotballforbundet reiser straffesak mot Lyn

Fotballforbundet reiser straffesak mot Lyn
Fotballforbundet reiser straffesak mot Lyn

Norges Fotballforbund (NFF) vil reise straffesak mot FC Lyn Oslo på bakgrunn av dommen i Morgen Andersen-saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Forbundsstyret vedtok å reise straffesak mot FC Lyn Oslo på bakgrunn av at klubben innleverte en forfalsket kontrakt for Jon Obi Mikel til NFF 26. april og 30. mai 2006.

Beslutningen er fattet på bakgrunn av rettskraftig dom i Oslo tingrett mot tidligere direktør i Lyn Oslo, Morgan Andersen.

NFF kan, når offentlig straffeforfølgelse er innledet, forfølge saken organisasjonsmessig innen to måneder etter at rettskraftig dom foreligger. Morgan Andersen kan som ansatt i henhold til idrettens lover ikke straffeforfølges organisasjonsmessig av NFF, heter det i en pressemelding fra NFF.

I løpet av juni skal statsadvokaten vurdere spørsmålet om eventuell foretaksstraff mot FC Lyn Oslo. Forbundsstyret vil avvente forslag om utmåling av sanksjon mot FC Lyn Oslo, til statsadvokaten har avgjort påtalespørsmålet mot klubben. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus