Stanley Cup-drøm knust

<p>Patrick Thoresen og Philadelphia Flyers tapte den femte semifinalen mot Pittsburgh og blir ikke å se i NHLs Stanley Cupfinale. (Foto: Scanpix)  </p>
Patrick Thoresen og Philadelphia Flyers tapte den femte semifinalen mot Pittsburgh og blir ikke å se i NHLs Stanley Cupfinale. (Foto: Scanpix)  

Patrick Thoresens NHL-eventyr endte med et brak søndag. Hans Philadelphia Flyers ble knust av Pittsburgh Penguins og tapte 0-6.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pittsburgh (NTB): Dermed ble det 1-4 i kamper i conferencefinalen i øst. Penguins var helt overlegen og fosset over motstanderen. Den siste perioden ble en ren transportetappe. Pittsburgh er dermed klar for Stanley Cup-finalen.

Den lokale helten Ryan Malone ordnet 1-0 i overtall allerede etter 2.30. Jevgenij Malkin pirket inn 2-0 før åpningsperioden var over.

I 2. periode vant Pittsburgh skuddstatistikken med knappe 9-8, men økte ledelsen til 5-0. Marian Hossa ordnet 3-0 etter framspill fra Sidney Crosby, mens Malone styrte inn sitt andre for dagen og 4-0. Jordan Staal ordnet det femte med et backhandskudd.

Pascal Dupuis fikk æren av å sette inn det siste målet i avslutningsperioden. Nå venter Detroit eller Dallas i Stanley Cup-finalen. Pittsburgh er klar for sin første finale siden 1992.

– Dette er dette du spiller hockey for. Jeg tror alle hockeyspillere drømmer om dette. Det blir moro å kjempe om den største tittelen som finnes. Vi gleder oss alle, sa tomålsscorer Malone.

Thoresen var totalt på isen i 11.17 minutter.

– Vi kan ikke legge for mye vekt på en kamp som dette. Når vi oppsummerer hele sesongen kommer vi til å finne ut hvor vi var bra, og hvor vi må bli bedre, sa Philadelphia-trener John Stevens.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus