Får 30 millioner i året?

<p> Morten Gamst Pedersen får en årslønn på 30 millioner? Foto: Scanpix.</p>
 Morten Gamst Pedersen får en årslønn på 30 millioner? Foto: Scanpix.

Morten Gamst Pedersen er i ferd med å ta steget opp i engelsk fotballs lønnselite. Blackburn-spilleren skal snart ut i lønnsforhandlinger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Går alt nordmannens vei i de nært forestående kontraktsforhandlingene vil han sitte igjen med en halv million i ukelønn bare fra Blackburn, melder TV 2 Sporten.

Morten Gamst Pedersen har storspilt igjen for Blackburn og kan gå selvsikkert inn i de nye kontraktsforhandlingene.

– Det blir en viktig kontrakt, men det blir ikke den siste jeg gjør, sier Gamst Pedersen til TV 2 Sporten.

Det er tidligere kjent at Gamsten vil få hevet ukelønnen fra 350.000 til 450.000 kroner om han sier fra seg en salgsklausul i kontrakten. Men interessen fra andre klubber presser prisen opp derfor kan Gamst Pedersen ifølge TV 2 sannsynligvis sitte igjen med en grunnlønn på en halv million kroner om han blir på Ewood Park.

– Du sier ikke nei takk om du skulle få muligheten til å spille i mesterligaen. Det blir feil å si det, men vi er samtidig en klubb som har vært i Europa de siste årene, og med litt tid til kan vi være det laget som slåss enda litt høyere opp.

Med en årslønn på 26 millioner kroner bare fra klubben passerer Gamst Pedersen John Arne Riise på lønnsskalaen, og har nå bare John Carew foran seg blant de norske Premier League-spillerne.

– Jeg lever i en drøm, og jeg prøver å leve den drømmen fullt ut, sier Gamsten. (©NTB) (©NTB)

Personvernpolicy