Lover penger til nye Liverpool-spillere

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tom Hicks avviser alle som vil kjøpe Liverpool. I stedet lover han manager Rafael Benitez betydelige midler til spillerkjøp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den kontroversielle eieren holdt tirsdag og onsdag krisemøter med Rafael Benitez. De har ikke dratt i samme retning, men synes nå å ha lagt uenigheten bak seg.

Hicks vet at Dubai International Capital (DIC) jobber aktivt med å kjøpe ut de 50 prosentene som George Gillett jr. sitter med. Spørsmålet er om Hicks klarer å beholde kontrollen over Merseyside-giganten. Gillett vil selge, men ikke til Hicks. Og Hicks jobber febrilsk for å unngå at DIC blir partner på Anfield.

– Vi hadde et flott møte. Vi snakket om en rekke ting. Det var positivt og motiverende. Rafa er glad og ønsker å snakke om hvor han vil ta klubben, sier Hicks til The Times.

Hicks har opsjon på å kjøpe ut Gillett, men denne skal løpe ut i slutten av mai. Da kan Gillett stå fritt til å selge sin eierandel til hvem han vil. Men den saken kan havne i rettsvesenet. For Hicks mener eierne kan nekte den andre å selge seg ut.

Uansett synes det som om eierne og det øvrige styret vil samle til et felles møte snarlig. Det i et håp om å løse flokene. (©NTB)