Eierbråket i Liverpool tar ingen ende

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eierbråket i Liverpool tar ingen ende. Nå har George Gillett jr. invitert Dubai International Capital til Anfield for å følge Liverpools mesterligasemi mot Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gillett eier Liverpool sammen med Tom Hicks, men de to amerikanerne er blitt bitre fiender og er ikke lenger på talefot. Hicks ønsker å kjøpe ut Gillett, men sistnevnte nekter å selge til sin landsmann. I stedet vil Gillett selge sine 50 prosent av John Arne Riises klubb til DIC – en pengesterk gruppering fra Dubai.

DIC skal mandag ha holdt samtaler med en av Liverpools supportergrupper, Spirit of Shankly. Det er liten tvil om at Dubai-gruppen ønsker å kjøpe klubben, men de sliter med å få gjennomslag så lenge Hicks blokkerer for Gilletts salg.

Gillett har invitert direktør Samir Al-Ansari og sjefforhandler Amanda Staveley til tirsdagens match. Ifølge en AP-kilde vil duoen sitte i direktørboksen. Dog uten Gillett som er syk. Hans sønn Foster vil derimot være på Anfield. Dit har også Tom Hicks tenkt seg, men spørsmålet er om han vil sitte i samme boks som de kjøpelystne araberne.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manager Rafael Benitez håper lederbråket ikke overskygger storkampen mot Chelsea.

– Jeg tror ikke supporterne vil tenke så mye på direktørboksen. De vil bry seg om kampen, sier Benitez.

Hos Liverpool er Steven Gerrard klarert for spill. Det er godt nytt for en klubb der eierbråket utvilsomt er en forstyrrende faktor. (©NTB)