Benitez før gigantmøtet på Anfield.

-Vi er sterkere enn i 2005

<p>Liverpool stiller sitt sterkeste mannskap i kveld når Chelsea kommer på besøk til Merseyside. Liverpoolmanager Rafael Benitez er meget optimistisk før møtet med Didier Drogba og co. (Foto: (AP Photo/Paul Thomas)  </p>
Liverpool stiller sitt sterkeste mannskap i kveld når Chelsea kommer på besøk til Merseyside. Liverpoolmanager Rafael Benitez er meget optimistisk før møtet med Didier Drogba og co. (Foto: (AP Photo/Paul Thomas) 

For tre år siden vant Liverpool Champions League i en dramatisk finale mot AC Milan. - Dagens tropp er mye bedre enn i 2005, uttalte Liverpoolboss Rafael Benitez på gårsdagens pressekonferanse før før

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kveld er det duket nok et «Battle of Britain» når Liverpool tar i mot Chelsea i den første semifinalen i Champions League. Det vil bli tredje gang på fire sesonger at lagene møtes i den siste kampen før finalen. Begge gangene, i 2005 og 2007, gikk Liverpool seirende ut av det helengelske gigantmøtet.

Liverpools manager Rafael Benitez har tro på gjentagelse av bedriftene. Han kan ikke tolkes annet en svært optimistisk før kampen.

- Hvert år har troppen vår blitt bedre. Lagets ryggrad er sterkere nå, og vi har noen virkelig gode, unge spillere. Vi beveger oss i riktig retning, skriver Liverpool.no på sine sider i dag.

Spanjolen kan bli legendarisk dersom han i år klarer å føre eget lagt til triumf i verdens gjeveste klubbturnering. Vinner Liverpool den 21. mai i Moskva havner Benitez i godt selskap over anerkjente managere. Vicente Del Bosque, Ottmar Hitzfeld og Carlo Ancelotti er de eneste som har vunnet turneringen to ganger tidligere etter at man valgte å kalle den Champions League.

- Dette er fantastiske managere. Det er virkelig viktig for alle å vinne trofeer, og klarer du å vinne dem to ganger er det selvsagt mye bedre, uttalte Benitez da han ble konfrontert med dette i går.

- Jeg jobbet sammen med Del Bosque i 10 år. Jeg var hans assistent i Madrid. Det vil være fantastisk om jeg kunne oppnå det han gjorde.

Les hele artikkelen på Liverpool.no

I morgen møtes Barcelona (Spania) og Manchester United (Eng) i den andre semifinalen. Første kamp spilles på Camp Nou i Spania.

Personvernpolicy