Må kanskje utsette 17.mai-kamp

<p>Foto: Scanpix. </p>
Foto: Scanpix.

Cecilia Brækhus pådro seg brist i et ribbein i kampen mot Tatjana Dieckmann i Kiel. Likevel kan hun komme til å bokse i Bayreuth 17. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Cecilia Brækhus reiser til Sveits mandag sammen med trener Ulli Wegner og de andre bokserne vi har i stallen. Om det blir kamp for Cecilia 17. mai eller ikke, er ikke avgjort. Om to-tre uker, etter at hun har vært gjennom en treningsperiode, kommer vi til å ta avgjørelsen om hun er i stand til å bokse på det planlagte stevnet.

– Det blir opp til Ulli Wegner og Cecilia selv å bestemme hva det blir til, sier pressetalsmann Johannes Berendt i Sauerland til NTB.

TV 2 Sporten meldte torsdag at den planlagte kampen til Cecilia Brækhus ikke kommer til å gå, men det virker altså ikke som det er helt avgjort.

Berendt sier videre at det trolig ikke får noe å si for høstens planlagte tittelkamp om Cecilia Brækhus ikke bokser 17. mai.

– Det virker ikke som om det er noen grunn til bekymring. Selvsagt er det ikke noe bra at hun er skadet, men slike ting skjer i boksingen, og så vidt jeg vet er det ikke snakk om noen alvorlig skade, sier Berendt til NTB.

På stevnet i Bayreuth 17. mai er det først og fremst de yngre bokserne i Sauerland-stallen som skal i aksjon, men kjente proffer som Alexander Frenkl og Marco Huck bokser hovedkampene. (©NTB)

Personvernpolicy