Ble truet - leide torpedo

<p>Liverpool stjernen Steven Gerrard skal i lang tid ha blitt terrorisert av en kjent kriminell i Liverpool, George Bromley jr. Foto: Scanpix </p>
Liverpool stjernen Steven Gerrard skal i lang tid ha blitt terrorisert av en kjent kriminell i Liverpool, George Bromley jr. Foto: Scanpix

En kjent kriminell i Liverpool truet med å skyte Liverpools Steven Gerrard i bena. Familien tok affære og kontaktet til slutt en torpedo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går avslørte faren til Liverpoolstjernen Steven Gerrard at sønnen i lang tid har blitt terrorisert av en kjent kriminell i Liverpool, George Bromley jr., men at ingenting ble gjort fra politiets side. Til slutt tok Paul Gerrard kontakt med John Kinsella, en en tidligere bokser og kamp-sportekspert, for å få en slutt på problemet.

De oppsiktsvekkende opplysningene kom frem i en rettssak i Lincoln Crown Court i Liverpool i går hvor Kinsella står tiltalt sammen med tre andre for et alvorlig ran i Liverpool, skriver Liverpool Daily Post på nett i dag.

Familien Gerrard er svært glade for at Kinsella hjalp til.

-Steven ble i 2001 terrorisert av en notorisk gangster i Liverpool kjent som «The Psycho». Han ble blant annet truet med å bli skutt i bena. I tillegg presset han Steven for penger, skriver faren til Gerrard i et brev som ble lest opp i retten.

- Vi kontaktet straks politiet, men truslene bare fortsatte. Steven ble forfulgt hjem fra trening og bilen hans knust. Vi visste ikke hva vi skulle gjøre inntil vi ble introdusert for Kinsella. Jeg fortalt hva ham som foregikk og John forsikret meg om at han ville ta seg av problemet. Frem til i dag har saken vært ute av verden. Steven og jeg har stor respekt for John og hva han gjorde for oss.

Kinsella fortalte at saken til Gerrard bare var en av flere han har jobbet med.

- Jeg tok affære og snakket med George Bromley jr. og sa at han skulle kutte ut. Han fulgte straks mitt «råd», fortalte Kinsella.

Personvernpolicy