Sørget for full spenning i toppen

Gjør klar for en superspennende innspurt. Etter 2-2 borte mot Middlesbrough, har Manchester United bare tre poeng ned til toer Chelsea.

De to gigantene møtes til skjebnekamp 26. april. Den kampen kan bli direkte avgjørende for gullkampen.

Afonso Alves var den store mannen på Riverside med sine to mål, men Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney sørget med hver sin scoring for poengdeling.

United har tøffe uker i møte. I tur og orden venter Arsenal (h), Blackburn (b) og Chelsea før sesongen avsluttes med West Ham (h) og Wigan (b). Legg til mesterligareturen mot Roma.

Dårlig nytt for manager Sir Alex Ferguson er at Rio Ferdinand måtte ut med skade søndag. Fra før er stoppermakker Nemanja Vidic ute.

Chelsea synes å ha et litt lettere program. Wigan (h), Everton (b), nevnte United hjemme, Newcastle (b) og Bolton (h). I tillegg må London-laget snu 1-2 i mesterligakvartfinalen mot Fenerbahce.

Med sitt 27. ligamål for sesongen bredsidet Ronaldo Manchester United foran etter ti minutters spill. Alves utlignet med sitt første Boro-mål etter 35 minutter.

Alene med keeper kunne Alves skyte Boro foran ti minutter etter sidebytte. Wayne Rooney utlignet via David Wheater et kvarter før slutt i en kamp til tider preget av snøvær.

Med bare uavgjort søndag lever spenningen i gullkampen for alvor. Skal United ta sitt 17. ligagull, eller Chelsea sitt fjerde?

Everton kjemper

Everton nekter å gi opp kampen om fjerdeplassen og mesterligakvalik. Leon Osman scoret det eneste målet da nedrykksklare Derby ble slått 1-0.

Osman beholdt roen da han ble spilt fri av Manuel Fernandes ti minutter inn i annen omgang. Everton klarte aldri å punktere kampen, og et livlig Derby sørget for en intens avslutning på Goodison. Før hvilen misbrukte Evertons måltjuv Yakubu Aiyegbeni en stor sjanse. Everton holdt nullen for åttende gang etter nyttår.

Liverpool ligger på fjerdeplass med 63 poeng. Everton spratt opp i 60. Fem kamper gjenstår. Liverpool skal ut mot Blackburn (h), Fulham (b), Birmingham (b), Manchester City (h) og Tottenham (b). For Everton venter Birmingham (b), Chelsea (h), Aston Villa (h), Arsenal (b) og Newcastle (h). (©NTB)