Vålerenga kastet ut av fotballtinget

13 representanter ble sendt ut av fotballting-lokalet fredag, deriblant Vålerenga.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klubbene deres oppfylte ikke kravene om kjønnsfordeling.

Vålerengas Raymond Johansen, statssekretær i utenriksdepartementet og leder av sportslig utvalg i VIF, var blant dem som ikke fikk være med.

Klubber som har rett til to representanter på tinget, må ifølge en NFF-regel ha én av hvert kjønn. 13 klubber møtte opp med to mannlige representanter - uten å ha søkt om dispensasjon. Dermed bare bar det ut av tingsalen.

Dette er klubbene som fikk nei: Asker Fotball kvinner, Pors Grenland, Bodø/Glimt, Haugesund, Hønefoss, Odds Ballklubb, Eidsvold Turn, Fyllingen, Fredrikstad, Fart, Arne Bjørnar Fotball, Vålerenga Fotball og Skarp. (©NTB)

Personvernpolicy