Tora Berger med nok en fjerdeplass

For tredje gang i dette VM havnet Tora Berger rett utenfor pallen. (Foto: Scanpix)

Russiske Jekaterina Jourijeva tok gull på kvinnenes 15 kilometer i skiskytter-VM i Östersund torsdag. Tora Berger ble beste norske på fjerdeplass.

Östersund (NTB): Berger avsluttet sterkt og var fattige 4,1 sekunder fra VM-medalje. Det var hennes tredje fjerdeplass i årets mesterskap.

Lesja-jenta skjøt to bom og var 2.28,5 minutter bak seierskvinnen Jourijeva.

Russeren skjøt feilfritt og tok en suveren seier. Hun var 1.13,3 foran Martina Glagow fra Tyskland som tok sølvet. Ukrainske Oksana Khvostenko ble nummer tre.

Tora Berger ble også nummer fire på lørdagens sprint og søndagens jaktstart.

Solveig Rogstad skjøt to bom og var nest beste norske løper på tiendeplass. Ann Kristin Flatland (to bom) ble nummer tolv, mens Anne Ingstadbjørg (1 bom) fulgte på 18.-plass. (©NTB)