Meny

Iversen skal redde Rekdal

Kjetil Rekdal ønsker seg sterkt Steffen Iversen. Nå kan RBK-spissen havne i tysk 2. Bundesliga. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjetil Rekdal og Kaiserslautern er i dialog med Rosenborg om en overgang for Steffen Iversen. Det bekrefter nå den tyske klubben overfor ABC Nyheter.

ABC Nyheter fra svært sentralt hold opplyst at Kjetil Rekdal og 1. FC Kaiserslautern er veldig nære på å signere Rosenborg-spiss Steffen Iversen.

- Ja, det er riktig at Kaiserslautern er interessert i Steffen, sier kilden til ABC Nyheter.

1. FC Kaiserslautern bekrefter også overfor ABC Nyheter at de har Rosenborgs spydspiss i kikkerten.

Pressesjef i «Lautern», Oliver Dütschke, sier partene opprettet kontakt for noen uker siden.

- Ja, Kjetil Rekdal og Steffen Iversen hadde en lang samtale sammen om en eventuell overgang hit til Tyskland da lagene møttes til treningskamp på Gran Canaria for to-tre uker siden.

Klubben har allerede vært i kontakt med trønderne angående Iversens tjenester og etter det ABC Nyheter får opplyst skal trønderne nå være på glid. Det eneste som bekymrer Kjetil Rekdal og Co er prisen.

- Han er en dyr spiller så vi får se, fortsetter Dütschke til ABC Nyheter.

Klubbene har etter det ABC Nyheter får opplyst i tiden etter Gran Canaria hatt flere samtaler om muligheten for at Iversen på ny blir proff i utlandet. I følge opplysningene er nye møter avtalt i helgen.

- Det er riktig at det har vært kontakt mellom Rosenborg og Kaiserslautern, men jeg vil ikke gå inn på hvor lenge eller hvor ofte de har snakket sammen. Det eneste jeg kan si på nåværende tidspunkt at det er en litt rar situasjon, sier kilden rundt Iversen som ønsker å være anonym.

Kjetil Rekdal og Kaiserslautern har ikke hatt en sesong som forventet. Den tidligere tyske «bundesligatraveren» sliter tungt i den nest øverste divisjonen i tysk fotball og står i alvorlig fare for å rykke ned.

Etter 17 kamper ligger laget på 16. plass, av totalt 18 lag, og det tre poeng opp til sikker plass på tabellen. Rekdal har selv uttalt til tyske medier at det er helt nødvendig for klubben med forsterkninger dersom plassen skal reddes.

Nå skal altså «Lille-Ivers» være mannen som Kjetil Rekdal ser på som klubbens redningsmann.

Ifølge det tyske nettstedet transfermarkt.de er den 31 år gamle tidligere spissen i engelske Tottenham og Wolverhampton verdsatt til 4 millioner euro, vel 32 millioner norske kroner.

Verken Rosenborgs assisterende sportsdirektør Erik Hoftun eller Kjetil Rekdal har svart på ABC Nyheters gjentatte henvendelser i saken.

Det har heller ikke vært mulig å få Steffen Iversens til å uttale seg om saken, selv om ABC Nyheter har vært i kontakt med landslagsspissen.

Saken er oppdatert med bekreftelse fra 1. FC Kaiserslautern om interessen for Steffen Iversen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus