Meny

Riise undervurderer ikke miniputt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool er ute av gullkampen, men har tilsynelatende åpen vei mot 5. runde i FA-cupen.

John Arne Riise advarer mot lille Havant & Waterlooville som Liverpool møter i fjerde runde i FA-cupen.John Arne Riise advarer mot lille Havant & Waterlooville som Liverpool møter i fjerde runde i FA-cupen.

Liverpool (NTB): John Arne Riise advarer likevel mot lille Havant & Waterlooville. Liverpool er storfavoritt, og en overraskelse på Anfield lørdag vil være en av de største sensasjonene i FA-cupens historie.

Havant & Waterlooville holder hus på nivå seks i England, to nivåer under ligaen. Amatørene slo ut Swansea, lederlaget i League One, i 3. runde.

- Jeg hadde ikke hørt om dem, men jeg fikk vite om dem da trekningen ble kjent, sier John Arne Riise ifølge nyhetsbyrået DPA.

Venstrebacken er blitt knyttet til Newcastle denne uken, men holder fokus på lørdagens cupbatalje.

- Vi vil møte dem med respekt. Ikke glem at de spiller sin største kamp noensinne. Derfor må vi være litt forsiktig, advarer Riise.

Han var utelatt fra troppen da Liverpool spilte 2-2 hjemme mot Aston Villa mandag.

Det er ytterst sjelden at nordmannen ikke spiller i viktige kamper for rødtrøyene, og vrakingen åpnet for nye overgangsrykter.

Storkamp på Emirates

Kevin Keegan prøver å rydde opp i Newcastle og skal være villig til å betale 80 millioner kroner for Riises tjenester.

- Vi har en liten stall, men den er full av kvalitet. Det vi trenger er et par nye ansikter. Jeg vet hvem jeg ønsker meg, men det gjenstår å se om de er tilgjengelig, sier Keegan.

Hans Newcastle skal ut mot Arsenal i en het 4. rundekamp. Seier på Emirates vil kunne gi de pressede «skjærene» et løft.

Arsenal er rystet etter midtukens stortap i ligacupsemifinalen mot Tottenham.

- Vi må være sterke og legge tapet bak oss, for lørdagens kamp blir ikke enkel. Newcastle kommer hit med ny manager og håper på et godt resultat, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

Ni toppserielag har allerede stupt ut av årets FA-cupturnering, og flere må det bli i helgens runde.

I tillegg til Arsenals møte med Newcastle, skal Wigan ut mot Chelsea, og Tottenham møter Manchester United i andre rene toppserieoppgjør. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus