Meny

Dårlig (h)oppladning til hoppuka

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Endelig fikk den norske landslagstroppen sveve fritt i Lysgårdsbakken dagen etter at hopperne møtte stummende mørke og ikke klargjort bakke.

Oberstdorf (NTB): Anders Jacobsen og co. fikk ingen optimal oppladning til hoppuka.

Nasjonalanlegget var ikke klart til bruk da Mika Kojonkoski og hans sju utvalgte hoppukedeltakere skulle få juleribba ut av systemet torsdag.

Dermed ble det bare alternativ trening på et helsestudio i OL-byen. Det var en situasjon finnen likte svært dårlig.

Fredag løste floken seg.

- De fikk gjennomført de hoppene som var planlagt. Jeg vet ikke helt hvordan de gjorde det, men det ble i hvert fall hoppet - i motsetning til torsdag kveld, sa sportssjef Clas Brede Bråthen til NTB fredag ettermiddag.

- Det var tydelig at noe hadde gått galt. De må ikke begynne å sovne, la han til.

De norske hopperne ankommer Oberstdorf først sent fredag kveld. Lørdag er det trening før kvalifiseringen til søndagens åpningsrenn av den 56. tysk-østerrikske hoppuke.

Norske stiller med følgende hoppere: Anders Jacobsen, Roar Ljøkelsøy, Sigurd Pettersen, Anders Bardal, Tom Hilde, Bjørn Einar Romøren og Andreas Vilberg. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus