Mener panikken brer seg i RBK

Artikkelen fortsetter under annonsen

Taushetsplikten i Rosenborg imponerer ikke medierådgivere. – Dette minner om det gamle sovjetsamveldet, sier Beate Barth-Nossum til Adresseavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Et tegn på en klubb i panikk. De begynner å foreta valg og beslutninger som ikke er gjennomtenkt. Vi får håpe at de ikke foretar like paniske beslutninger når de skal få på plass en ny spillestall. Det kan virkelig gå ut over merkevaren Rosenborg, sier rådgiver Beate Barth-Nossum i Geelmuyden Kiese.

Hun mener taushetserklæringen alle Rosenborg-ansatte har måttet undertegne føyer seg inn i et større bilde av et Rosenborg som har mistet kontrollen.

- Dette er et desperat forsøk på å gjenvinne kontrollen. Det er veldig avslørende, fordi det viser en så grov feilvurdering. Det er et signal om inkompetanse i ledelsen som er skummel. Mitt tips er at det nok vil komme andre merkelige vurderinger i tiden framover, sier Barth-Nossum.

Hun tror folk merker seg at klubben som før hadde et nærmest uslåelig omdømme, nå får stadig flere riper i lakken.

- Trenere som kommer og går, ingenting er bra nok. Det har vært veldig mange tegn det siste året som tyder på at noe er galt, mener medierådgiveren. (©NTB)