Stiller spørsmål ved RBK-kulturen

Stiller spørsmål ved RBK-kulturen
Stiller spørsmål ved RBK-kulturen

Etter rekken av sykmeldinger, trenerskifter og distanseringer i klubben, stiller ekstrener Per Joar Hansen (42) spørsmål ved Rosenborg-kulturen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag ble det kjent at sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen er sykmeldt i to uker. Tidligere har flere RBK-topper måttet ta «timeout».

- Noe er galt. Det er ikke normalt i en moderne bedrift at folk i ledende posisjoner i rask rekkefølge skal møte veggen. Beklagelig er det at nok en i ledelsen har endt opp med å måtte sykmelde seg. Det er drastisk at folk spises opp på denne måten, sier Hansen til Adresseavisen.

Den kommende GIF Sundsvall-treneren ber sine tidligere klubbkolleger gå i dybden på egne kjerneverdier. «Bibelen» i Rosenborg er de fem punktene kontinuitet, kreativitet, folkelighet, ydmykhet og lojalitet.

- Rosenborg bør starte med å finne ut om disse kjerneverdiene fortsatt eksisterer. Hente dem fram og hyppig evaluere om de praktiseres, sier Per Joar Hansen. (©NTB)

Les også: Knut Torbjørn Eggen sykmeldt

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus