Riseth til Lillestrøm

Riseth til Lillestrøm
Riseth til Lillestrøm
Artikkelen fortsetter under annonsen

En sjokkert Vidar Riseth fikk beskjed om han ikke var ønsket på Lerkendal. Nå skal han spille for Tom Nordlie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Bilde:

Rosenborgs Vidar Riseth på RBK treninga dagen etter tapet mot Schalke 04 i Champions League på Lerkendal i oktober. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix.

Vider Riseth bekrefter at han ikke forblir Rosenborg-spiller fremover. Etter tapet mot Schalke tirsdag bekreftet han overfor pressen at han de neste to årene skal spille for Lillestrøm.

- Tidligere i sesongen gikk jeg til Knut Torbjørn Eggen med ønske om en avklaring på fremtiden min. Jeg ønsket å vite om jeg var én av de tre midtstopperne klubben ville satse på, sier han ifølge VG.

- Dagen etter hadde han pratet med han som da var hovedtrener. Svaret kom som et sjokk på meg, sier Riseth - som var svært lite villig til å ta imot spørsmål fra pressen i kveld.

I stedet var beskjeden fra gamletreneren at han kunne regne seg som femte- eller sjettevalg. Da bestemte han seg for å si opp kontrakten i Rosenborg, slik både han og klubben hadde anledning til. Alternativet til å bytte klubb, følte han, var å legge opp.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Å legge skoene på hylla var ikke aktuelt.

- Jeg føler at jeg fortsatt har mye å gi i fotballen, sier han ifølge Dagbladet.

Møtet med Eggen fant sted i august. Dermed har Riseth gjennomført høstsesongen vel vitende om at det var hans siste som RBK-spiller.

Riseth forteller at han fikk masse tilbud fra klubber, både i Norge og i utlandet.

- Jeg valgte Lillestrøm, jeg hadde troen på laget. De tok hjem pokalen i år.