Endelig for Espen Søgård

Endelig for Espen Søgård
Endelig for Espen Søgård

- Mange hadde begynt å lure på om Lillestrøm i det hele tatt ville komme til å vinne noe med meg på laget, sa Espen Søgård til ABC Nyheter etter kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Espen Søgård var svært glad for å ha vunnet cupen med sitt kjære Lillestrøm. Foto: Geir Råve, ABC NyheterEspen Søgård var svært glad for å ha vunnet cupen med sitt kjære Lillestrøm. Foto: Geir Råve, ABC Nyheter

Etter åtte år i romeriksklubben kan han endelig smykke seg med en tittel.

Nydusjet og i findressen skinner han om kapp med sola, som lyste opp Kanarifansen da Lillestrøm gikk opp i ledelsen. Espen Søgård forklarer hvor utrolig stort dette er for alle som bryr seg om Lillestrøm, og er ikke så veldig opptatt at han nok har spilt bedre kamper enn den i dag. Eller at det ble en vanskelig kamp.

- Vi trykker dem tilbake i garasjen og jeg føler vi er på vei. Etter ca 25 minutter gir vi imidlertid fra oss initiativet, og kampen jevner seg ut. Så kommer Olivier, smiler Søgård. Nå venter banketten, og så kveldens høydepunkt.

- Nå gjenstår noe jeg virkelig har sett frem til - å bli mottatt på torget i Lillestrøm, avslutter en svært fornøyd Søgård til ABC Nyheter.

Shanes farvel

Shane Stefanutto spilte sin siste kamp for Lillestrøm, og er veldig glad for at han fikk avslutte med cupgull, og svetteringer under armene.

- Jeg hadde håpet på å starte, og i det minst å komme innpå etter hvert, sa Shane til ABC Nyheter.

Han mente det var en god cupfinale og roste alt fra underlag til stemning på tribunen. Og ikke minst Haugesund.

- Det ble vanskeligere enn forventet, og de ga oss god kamp, forklarer australieneren, som neste år blir å finne i Lyn-drakt.

Glad favorittstempelet

Lillestrøms sisteskanse, Otto Fredriksson, holdt nullen og har aldri opplevd lignende.

- Det var en fantastisk stemning og opplegg rundt kampen, forklarer han, og satte pris på favorittstempelet før kampen.

- Det sies at det er lettere som underdogs. Men det er bedre å være favoritter - de vinner jo oftere, er resonnementet finnen gir ABC Nyheter.

Lillestrøms keepertrener, Frode Grodås, debuterte også som cupvinner.

- Kjempedeilig! Jeg har seriemesterskap med Lillestrøm, men det er første gang jeg er med på å vinne cupen. Det er en stund siden jeg deltok som spiller, men tårene kommer nok når jeg nå setter meg i bussen med spillerne, sier en rørt Grodås til ABC Nyheter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus