Fowler tilbake på Anfield

Fowler tilbake på Anfield
Fowler tilbake på Anfield
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den gamle Liverpoolhelten Robbie Fowler løper i dag ut på Anfield igjen når Cardiff gjester Liverpool i den engelske Carling Cupens fjedre runde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Back again!

Tidligere Liverpoolspiss, Robbie Fowler, gjester i kveld Anfield. Hans nåværende klubb, walisiske Cardiff, møter John Arne Riise og Co til fjerderundekamp i den engelske Carling Cup.

Foto: Scanpix

En av historiens aller beste Liverpoolspisser, Robbie Fowler, skal i kveld prøve å tukte sine gamle lagekamerater når Cardiff og Liverpool møtes i den fjerde runden av Carling Cup i England.

Liverpoolmanager Rafael Benitez er full av lovord om sin gamle spiss før møtet , men håper han forlater «gamlestadion» som en frustrert mann..

- Jeg håper å se Fowler svært lykkelig før kampen, men når det er over ønsker jeg å se en slagen mann, sier Benitz til Liverpoolfc.net

For Bentitez gjør det heller ikke noe om Fowler putter foran den mest dedikerte fansen på Anfield.

- Kanskje kan vi tillate ham å score et fantastisk mål foran «The Kop», men til slutt så vil vi ha scoret tre, fortsetter spanieren.

Skryt

Det mangler ikke på positiv omtale fra Benitez når han skal beskrive sin tidligere angriper.

- Måten han spilte for oss, tatt i betraktning alderen og alle skadene hans, var helt fantastisk. Han var svært profesjonell og respektfull. Jeg var veldig fornøyd med Robbie, og man kan se at noen av dagens spillere lærte mye av ham når det gjelder bevegelse og avslutninger.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fowler har så langt denne sesongen scoret seks mål på 12 kamper. Han er med det den walisiske klubbens toppscorer.

Mange reserver?

Skader på Xabi Alonso, Javier Mascherano og Fernando Torres gjør at Liverpool kommer til å bruke noen av reservelagsspillerne i klubben i kampen mot Cardiff. Og det kan være duket for et hyggelig gjensyn med en svært så populær Anfield-ving.

- Jeg vet ikke hvor mange reservelagsspillere vi kan bruke, men noen blir det. Samtidig må Lucas Levia, Sebastian Leto og Fabio Aurelio få kamptrening. Vi får se hvem vi bruker, sier Bentiez til klubbens hjemmeside. Og fortsetter:

- Harry Kewell spilt 45 minutter for reservene forrige uke og trenger også å få spilt kamper, så vi får se, avslutter Benitez til klubbens hjemmeside.