Meny

- Jeg er klar mot Tyrkia

- Jeg er klar mot Tyrkia

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Espen Hoff har storspilt for Lyn denne sesongen. - Jeg er mer enn klar for kampen mot Tyrkia, sier Hoff til ABC Nyheter.
Stiller mot Tyrkia

Lyns Espen Hoff (venstre), her i kamp mot Vålerengas Jarl Andre´Storbæk i går, sier han er klar om Åge Hareide kaller ham inn mot Tyrkia den 17.november.

Foto: Scanpix

Lyn valset i går over byrival Vålerenga i «Kampen om Oslo». Hovedrollen i 3-1 seieren ble spilt av en ung vestfolding. Nå håper Espen Hoff på nye og større utfordringer.

- Dersom Hareide ringer er jeg mer enn klar for å spille for Norge. Det er alltid moro når en blir satt pris på og tatt ut på landslaget, sier Hoff til ABC Nyheter.

En av høstens beste spillere i Tippeliagen melder seg dermed til tjeneste for Norge den 17. november. Da står Tyrkia på motsatt banehalvdel på Ullevaal, i det som kan bli kampen som sender Norge til neste års EM i Østerrike/Sveits.

Ydmyk

Espen Hoff spilte en meget god kamp mot «Enga» på landskamparenaen i går. Men om det var nok til å overbevise landslagsledelsen om at han fortjener en plass mot Hakan Sükür og c. er han usikker på.

- Det er ikke opp til meg å bestemme om jeg er god nok for Norge, men jeg føler meg i god form og tror jeg har noe å bidra med. Men det er som sagt opp til andre å vurdere om jeg bør med eller ikke, sier Lyn-spilleren.

Dersom han skulle bli forbigått i uttaket faller ikke verden sammen av den grunn. En eventuell skuffelse vil han holde helt for seg selv. Hoff har klare grunner til det.

- Jeg vil ikke si om jeg blir skuffet eller ikke fordi det handler om respekt for de som til enhver tid blir tatt ut. Jeg synes det blir feil å klage dersom jeg ikke kommer med. Alle må forholde seg til at Hareide alltid tar ut dem han mener er best skikket til å spille for Norge.

- God spiller

Lyn-trener Henning Berg vil ikke si så mye om Hoff bør få sjansen, men innrømmer at han ikke vil bli overrasket om vestfoldingen blir å se i troppen til neste landskamp.

- Espen er meget god spiller og har vært god for oss gjennom hele sesongen. Men om det i seg selv er godt nok til å komme med mot Tyrkia vil jeg ikke si så mye om. Landslagsledelsen har nok kartlagt Espen godt og vet hva han står for. Om de mener det er bedre enn det de har til rådighet i dag er opp til dem å bestemme. Han har jo vært i diskusjonen tidligere så det vil jo ikke være noen nytt om han kommer med, sier gårsdagens kanskje gladeste mann på Ullevaal stadion til ABC Nyheter.

Espen Hoff har til nå spilt to landskamper for Norge. Debuten kom i 1-0 seieren mot Bharain den 25. januar 2005.

Hoff er også den yngste spilleren i historien som har nådd 100 kamper i Tippeligaen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus