Ingen stopper Arsenal

Arsenal fosser fram uansett arena i øyeblikket. Akkurat som mot West Ham i helgen ble nederlenderen Robin van Persie tungen på vektskålen da Arsenal tok sin annen strake seier i mesterligaen.

Bucuresti (NTB): Van Persie scoret seiersmålet da Arsenal trygget serieledelsen i England med 1-0 borte over London-rival West Ham lørdag.

Tirsdag ble han igjen mannen som avgjorde for «The Gunners» med sin scoring mot Steaua Bucuresti i det 76. minutt. Forarbeidet sto spisskollega Emmanuel Adebayor for.

- Steaua forsvarte seg godt, og vi fant ikke åpningene. Det snudde kanskje da de bommet for åpent mål. Det sier litt om laget at vi klarte dette. Dette viser at de har noe spesielt i seg, sa Arsenals manager Arsène Wenger.

Arsenal står dermed med full pott og seks poeng etter to spilte kamper i 1. runden av årets mesterliga.

Men Arsenal imponerte ikke i Romania. De første 45 minuttene var kjedelige, og det var lite å si på at det sto uavgjort. (©NTB)