Spiller Everton-sang på Anfield

Spiller Everton-sang på Anfield
Spiller Everton-sang på Anfield

Når Liverpool i kveld tar i mot franske Toulouse vil byrival Evertons kjenningsmelodi Z-Cars runge utover Anfield.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool vil hedre avdøde Ryhs Jones (11) under kveldens kamp mot Toulouse på Anfield. (Foto: Scanpix)Liverpool vil hedre avdøde Ryhs Jones (11) under kveldens kamp mot Toulouse på Anfield. (Foto: Scanpix)

Sangen «Johnny Todd», som er hentet fra tv-serien Z-Cars, spilles på Goodison Park hver gang hjemmelagets blå løper ut på banen.

Før hjemmekampen mot Blackburn sist lørdag stod familien til Jones ved siden av klubbens manager, David Moyes og tok imot heder fra vel 35.000 tilskuere på tribunen.

Rhys Jones var en lidenskapelig Everton-supporter og 11-åringen hadde sesongkort på Evertons hjemmebane Goodison Park.

Nå skal også Liverpool FC hedre den avdøde gutten, som ble skutt på en parkeringsplass utenfor en pub Crocteth-området i forrige uke.

I en pressemelding fra Liverpool FC sier klubben følgende:

- Administrerende direktør Rick Parry har snakket med Rhys' familie, som sa de ville sette stor pris på at sønnens minne blir hedret på en så passende måte.

Henrykt

Neil Jones, Ryhs' onkel, sier at familien setter stor pris på markeringen fra Liverpools side.

- Ryhs' mamma Melanie sa at å spille «Johnny Todd» på Anfield vil være en unik hendelse, og at det vil være en veldig passende hyllest til Rhys ettersom det var favoritt-sangen hans.

- Hun er også ganske sikker på at han vil ha et lite skøyeraktig smil om munnen med tanke på at han er årsaken til den begivenhetsrike hendelsen.

Personvernpolicy