Liverpools revansjjakt er i gang

85 dager etter det bitre finalenederlaget mot Milan var Liverpool onsdag i gang med jakten på sin sjette triumf i den gjeveste europacupen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steven Gerrard og Liverpool er på vei inn i gruppespillet i mesterligaen. Foto: Scanpix/Reuters.Steven Gerrard og Liverpool er på vei inn i gruppespillet i mesterligaen. Foto: Scanpix/Reuters.

Toulouse (NTB): Det ble 1-0 borte mot Toulouse i 3. kvalifiseringsrunde.

Andrej Voronin ble den store helten med en kanon av en scoring rett før pause. Ukraineren banket ballen i krysset fra 20 meter. Dermed har rødtrøyene et godt utgangspunkt foran returkampen.

Sammenlagtvinneren går inn i mesterligaens gruppespill.

– Ingen stor kamp, men bortemålet gjør det mye lettere for oss, sa Liverpool-stopper Jamie Carragher til Setanta.

Advarsel

Han advarer mot å tro at avansementet allerede er i boks, selv om 90 minutter gjenstår.

– De siste årene har vi gjerne fått gode resultater borte, men tapt på eget gress, advarte Carragher.

John Arne Riise startet på benken, men ble byttet inn da en halvtime gjensto. Toulouse spilte defensivt i heten på sin hjemmebane.

Nordmannen markerte seg ikke nevneverdig, men Liverpool-fansen vet at rødluggen pleier å prestere mye bedre mot store lag i Europacupen.

Strålende
Rafael Benitez hyllet sine spillere etter seieren i heten og mente Liverpool framsto som profesjonelle mot fjorårets treer i Ligue 1.

– Jeg er godt fornøyd fordi dette var en veldig vanskelig situasjon. Det var en profesjonell jobb. Hele laget jobbet hardt. Vi kontrollerte kampen, men kom under et visst press etter hvilen, sa Benitez.

Høyvokste Peter Crouch, som headet ballen til Voronin forut for kampens eneste mål, klaget på varmen i Toulouse og var tydelig lettet over seieren.

– Det var ekstremt varmt der ute. Prestasjonen kunne vært bedre, men vi fikk med oss et strålende resultat, sa Crouch til Setanta. Skal franskmennene avansere til gruppespillet må laget vise helt andre offensive takter i returkampen på Anfield. (©NTB)

Personvernpolicy