Sheffield United rykker ned

Tirsdag ble det endelig klart. Sheffield United må spille i mesterskapsserien neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sheffield United ble i dag offisielt sendt ned i The Championship. (Foto: Scanpix)Sheffield United ble i dag offisielt sendt ned i The Championship. (Foto: Scanpix)

Det ble klart etter at voldgiftspanelet avslo klubbens anke i West Ham-saken.

West Ham ble tidligere i år dømt for å ha hentet argentinerne Javier Mascherano og Carlos Tevez i strid med overgangsreglene. Klubben ble dømt til å betale en bot på nær 70 millioner kroner, den største boten i engelsk fotballhistorie. Det ble pekt på at det ville ha blitt en urimelig stor økonomisk straff for klubben om de skulle fått poengstraff og dermed rykket ned.

Sheffield United, som endte på nedrykksplass, mente avgjørelsen i stedet fikk urimelige konsekvenser for dem.

– Jeg håper det ender med at vi får tilbake plassen i eliteserien. Straffeutmålingen for West Ham var feil, det skulle vært poengtrekk og ikke en bot, sa United-styreformann Kevin McCabe.

Klubben anket FAs dom, men nå har altså voldgiftspanelet forkastet anken og bestemt at West Ham spiller i den øverste engelske serien også neste sesong. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus