Enig om fem nye år i Liverpool

Enig om fem nye år i Liverpool
Enig om fem nye år i Liverpool

Liverpool skal ha kommet til enighet med to av klubbens stjernespillere - Steven Gerrard og Jamie Carragher - om å fornye kontraktene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Phil Noble, Reuters (Britain)
Steven Gerrard og Jamie Carragher skal være enige med Liverpool om å bli hos Champions League finalisten i ytterligere fem år.

Steven Gerrard og Jamie Carragher skal ifølge flere engelske medier være enige med Liverpool om nye kontrakter. Nå blir begge spillerne på Anfield trolig ut karrieren. Få detaljer gjenstår, og en offentliggjøring av kontraktsforlengelsene skjer trolig før helgen.

Fem år

Liverpool-manager, Rafael Benitz, har uttalt at han kun ville ha et møte med de to spillerne før finalen i Athen. Dersom det møtet ikke førte frem, var det eneste alternativet å fortsette etter at finalen i Athen var ferdigspilt.

Den engelske avisen The Mirror skriver at begge spillerne har skrevet under nye 5-års kontakter. Gerrard, skal ifølge avisen ha underskrevet an avtale verdt 30 millioner pund.

Kapteinen vil dermed være blant de best betalte fotballspillerne i England, ved siden av Chelseas Michael Ballack og Andriy Shevchenko. Carraghers avtale skal ha en verdi på 4 millioner pund i året.

Jamie Carragher var aldri i tvil om at han ville fortsette karrieren i Liverpool.

- Jeg ønsker aldri å forlate Liverpool. Jeg håper at jeg kan få orden på kontrakten så for som mulig, skal forsvarsspilleren ha uttalt. Dette skriver Liverpool.no.

Rafael Benitez håper også at tilsvarende fremskritt i forhandlingne om nye kontrakter vil skje med Xabi Alonso, Luis Garcia, Pepe Reina og Steve Finnan.

Personvernpolicy