Meny

Sheffield-fansen tenker mest på laget

Sheffield-fansen tenker mest på laget

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bekymringer for å fyke ut av Premier League kan være årsaken til at Sheffield United-fansen nylig vant en høyst uhøytidlig kåring.
REUTERS/Alessia Pierdomenico (BRITAIN)
Sheffield United står i fare for å rykke ned fra Premier League. Det gjør at supporterne tenker på mye på laget om dagen.

Med nedrykksspøkelset hengende over seg kom det ikke som noen overraskelse at United-supporterne tenker mye på laget sitt om dagen.

En undersøkelse viser nemlig at Sheffield-lagets supportere tenker mer på klubben sin enn samtlige andre fans i den engelske toppserien.

110 ganger om dagen

Selskapet Virgin Money gjennomførte nylig en undersøkelse hvor 2000 supportere ble spurt om hvor mange ganger om dagen de tanker på laget de støtter.

Sheffield United «vant» overlegent.

Hele 110 ganger tenker en gjennomsnitts «Blades»-mann på laget fra stålbyen.

Antall tanker per dag for en gjennomsnittts-supporter i England er 80 ganger om dagen.

På andreplass i undersøkelsen kom allerede nedrykksklare Charlton med 104.

Everton-fansen på bånn

I andre enden av tanke-tabellen ligger klubben som er bak Charlton på poeng-tabellen, Watford. Det nedrykksklare lagets fans makter bare å tenke på sine helter 52 ganger daglig.

Men aller verst gikk det med Everton.

En gjennomsnitts-supporter hos klubben fra den blå delen av Liverpool tenker kun på laget sitt 43 ganger om dagen. Det var i særklasse dårligst.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus