Solskjær scoret i comebacket

Ole Gunnar Solskjær trengte bare fem minutter på å score mot Blackburn da hjemmelaget leverte en forrykende annen omgang på Old Trafford og vant 4-1 lørdag.

Manchester (NTB): Dermed sørget serielederen for ikke å slippe Chelsea nærmere i kampen om seriemesterskapet. Men det tok lang tid før for Solskjær og co. klarte å få hull på byllen.

Blackburn tok nemlig ledelsen etter 29 minutter, mot spillets gang. Morten Gamst Pedersen fyrte av et skudd fra spiss vinkel og langt hold. Edwin van der Sar i Uniteds mål fikk en hånd på lagkamerat Michael Carricks klarering mot eget mål, men Matt Derbyshire tok hånd om returen og ordnet 1-0. United var det førende laget før pause, men Brad Friedel i Rovers mål var bunnsolid og reddet flere opplagte målsjanser.

Etter pause fortsatte United-presset, men med økt intensitet. Og det skulle også betale seg. Veteranen Paul Scholes var mannen som skulle få hull på byllen. Etter 60 minutter tråklet han seg forbi to Blackburn-spillere før han satte ballen i mål fra drøyt ti meter.

Sju minutter etter presterte en annen veteran, Ryan Giggs, å skyte i tverrliggeren for åpent mål. Men det var likevel bare et spørsmål om tid før hjemmelaget tok over ledelsen. Cristiano Ronaldo skar inn fra venstre og la skrått ut i feltet seks minutter senere. Michael Carrick takket og bukket, og bredsidet ballen i mål. Ji-sung Park la på til 3-1 etter at Friedel måtte gi retur på et Ronaldo-frispark.

I det 85. minuttet kom Ole Gunnar Solskjær inn på banen. Fem minutter etter la han på til 4-1. Innlegget fra Park var lekent, og nordmannen sto som vanlig på rett sted da han enkelt trillet ballen i mål. (©NTB)