Meny

Solskjær scoret i comebacket

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær trengte bare fem minutter på å score mot Blackburn da hjemmelaget leverte en forrykende annen omgang på Old Trafford og vant 4-1 lørdag.

Manchester (NTB): Dermed sørget serielederen for ikke å slippe Chelsea nærmere i kampen om seriemesterskapet. Men det tok lang tid før for Solskjær og co. klarte å få hull på byllen.

Blackburn tok nemlig ledelsen etter 29 minutter, mot spillets gang. Morten Gamst Pedersen fyrte av et skudd fra spiss vinkel og langt hold. Edwin van der Sar i Uniteds mål fikk en hånd på lagkamerat Michael Carricks klarering mot eget mål, men Matt Derbyshire tok hånd om returen og ordnet 1-0. United var det førende laget før pause, men Brad Friedel i Rovers mål var bunnsolid og reddet flere opplagte målsjanser.

Etter pause fortsatte United-presset, men med økt intensitet. Og det skulle også betale seg. Veteranen Paul Scholes var mannen som skulle få hull på byllen. Etter 60 minutter tråklet han seg forbi to Blackburn-spillere før han satte ballen i mål fra drøyt ti meter.

Sju minutter etter presterte en annen veteran, Ryan Giggs, å skyte i tverrliggeren for åpent mål. Men det var likevel bare et spørsmål om tid før hjemmelaget tok over ledelsen. Cristiano Ronaldo skar inn fra venstre og la skrått ut i feltet seks minutter senere. Michael Carrick takket og bukket, og bredsidet ballen i mål. Ji-sung Park la på til 3-1 etter at Friedel måtte gi retur på et Ronaldo-frispark.

I det 85. minuttet kom Ole Gunnar Solskjær inn på banen. Fem minutter etter la han på til 4-1. Innlegget fra Park var lekent, og nordmannen sto som vanlig på rett sted da han enkelt trillet ballen i mål. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus