Meny

999 mål

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Romario (41) nærmer seg den magiske grensen for 1000 mål i fotball. I helgen kom nummer 999 da Vasco da Gama vant 3-0 over Flamengo på Maracana.

41-årige Romario er nå bare ett eneste mål unna 1000-målsgrensen. Foto: Scanpix41-årige Romario er nå bare ett eneste mål unna 1000-målsgrensen. Foto: Scanpix

Romario hadde håpet å score sitt 1000. mål på Maracana, der Pelé nådde sin milepæl i 1969. Det ble imidlertid med den ene scoringen i søndagens seier.
– Jeg hadde håpet det skulle skje her på Maracana, men det vil være en milepæl også om målet kommer på en annen stadion. Det viktigste er målet, ikke hvor det kommer, sier Romario.
Han har likevel bedt om at Vascos kamp mot Americano onsdag flyttes fra Sao Januario til Maracana stadion. 45.000 tilskuere fulgte helgens kamp som ble utsatt i ti minutter fordi pressen skulle ha forhåndsintervjuer med spisslegenden.
Romarios scoringsstatistikk inkluderer mål i juniorkamper, testimonialkamper og vennskapskamper. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus