Meny

Første NHL-mål

Første NHL-mål

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole-Kristian Tollefsen scoret det siste målet sju minutter og 14 sekunder ut i tredje periode da Columbus slo Chicago 5-2 i NHL tirsdag.
Foto: REUTERS/Ronnie Bianco
Ole Kristian Tollefsen scoret i natt sitt første mål i NHL.

Det var første gangen Tollefsen kom på scoringslisten i National Hockey League.

Første periode endte 1-1 etter at Gilbert Brule hadde scoret for Columbus, men i annen periode gjorde «blåjakkene» det til en festkveld i Nationwide Arena. Da scoret Fredrik Modin to ganger og Derrick Walser ett mål. Dermed sto det 4-1 til hjemmelaget som hadde seieren i lomma.

Tollefsen økte til 5-1 i den siste perioden, og da gjorde det ingenting at Chicago Blackhawks fikk et trøstemål like før siste periode var halvspilt.

Tollefsen spilte 24 minutter fordelt på 31 bytter. Han klarte ikke å sikre seg plusspoeng selv om han kom på scoringslisten.

Det var en fortjent seier hjemmelaget sikret seg, men kampen vil nok bli husket vel så mye for at lyset i Nationwide Arena ble borte noen sekunder mot slutten av den første perioden, men heldigvis var det ingen stor feil med det elektriske anlegget, så lyset kom tilbake temmelig fort og spillet ble satt i gang etter en liten pause på 20 sekunder.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus