Drogba avgjorde ligacupfinalen

Drogba avgjorde ligacupfinalen
Drogba avgjorde ligacupfinalen

To utsøkte avslutninger av Didier Drogba avgjorde ligacupfinalen i Chelseas favør. Arsenal-reservene tok ledelsen, men sto ikke imot ivorianerens måltørst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
Chelsea-kaptein John Terry i smerter under dagens kamp. (Reuters / Stephen Hird / Scanpix)

Cardiff (NTB): Drogba var helten i en kamp som ble skjemmet av en stygg skade for Chelsea-kaptein John Terry, og som på overtid utartet i masseslagsmål og tre røde kort. Tidligere Lyn-spiller John Obi Mikel og Kolo Touré havnet i tottene på hverandre, og etter at lagkameratene kastet seg inn i slagsmålet måtte også Emmanuel Adebayor høyst motvillig følge dem i garderoben med rødt kort.

Chelsea-fansen blamerte seg også da de tidligere i kampen bombarderte Arsenal-spiller Cesc Fabregas med gjenstander da han skulle ta hjørnespark.

17-årige Theo Walcott ga Arsenal ledelsen i det 12. minutt. Etter veggspill med Abou Diagy lurte han både John Terry og Ricardo Carvalho før han sendte ballen i nettet bak Petr Cech.

Mens José Mourinho sendte førstelaget på banen, holdt Arsène Wenger seg til ungguttene som hadde spilte Arsenal fram til finalen. Klubbens største stjerner kom aldri på dommerkortet, og startelleveren på Millennium Stadium hadde snittalder på 20.

Bare åtte minutter etter Arsenals ledermål var Chelsea à jour. Drogba lurte så vidt offsidefellen på et framspill fra Michael Ballack, tok ballen inn i feltet og lot som han lette etter pasningsalternativer før han knallet ballen i lengste hjørne. (©NTB)

Personvernpolicy