Saftig bot for Riise

Liverpool-proff John Arne Riise må betale to ukelønner i bot etter krangel med Craig Bellamy. Det betyr at nordmannen må ut med 800.000 kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Riise ble angrepet av lagkameraten Bellamy under klubbens treningsopphold i Portugal. Spissen må også punge ut med to ukelønner, rundt 1,5 millioner kroner, skriver VG.

26-åringen mener han ikke gjorde noe galt da Bellamy angrep ham med en golfkølle inne på et hotellrom, men Liverpool-manager Rafael Benitez mener nordmannen «var en del av bråket», blant annet med sin oppførsel i hotellbaren.

Ifølge rapportene skal en edru Riise ha nektet å synge karaoke. Etter gjentatt mas, skal Riise ha slengt noen krasse meldinger. Høyreback Steve Finnan er mannen som skal ha klart å stoppe Bellamy da waliseren angrep Riise. Ifølge VG har Riise og Bellamy skværet opp, men flere tror Bellamy forlater Liverpool ved sesongslutt.

Spissen har gjennom årene vært involvert i flere uheldige episoder, mens John Arne Riise har vært heftig omtalt i mediene den siste tiden.

Først fikk han delvis skylden for doping blant unge gutter (i Vårt Land), deretter hevdet glamourmodellen Charlotte Fredriksen at hun hadde mottatt nakenbilde i julehilsen fra venstrebacken. Og i forrige skrev ABC Nyheter om gjeldsproblemene hans. (©NTB)

LES OGSÅ:

Riise skylder millioner

Riise i gjeld til gamleklubben

Personvernpolicy