Meny

Tysk trippel i Anterselva

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To bomskudd av Linda Grubben (27) dekket bordet og serverte hele festmåltidet til verdensmester Andrea Henkel og co. i skiskytter-VM lørdag.

Tyskland besatte hele pallen under dagens fellsstart for kvinner i Anterselva (Foto: REUTERS/Giampiero Sposito, ITALY)Tyskland besatte hele pallen under dagens fellsstart for kvinner i Anterselva (Foto: REUTERS/Giampiero Sposito, ITALY)

Tyske Henkel måtte ut i to strafferunder, men nedkjempet landsvenninnen Martina Glagow og vant med 4,6 sekunder. Kati Wilhelm gikk inn til bronse og sørget for tysk storeslem på fellesstarten.

Linda Grubben feilet også to ganger på tredje skyting, og måtte ta til takke med sjetteplass, 28,7 sekunder bak vinneren.

- Jeg tror skuddene traff kant over, og da er det iallfall offensivt nok. Mulig ble det litt for offensivt, sa gulljenta fra normaldistansen til NTB.

Hun tok ledelsen i rennet etter annen skyting og så råsterk ut både på standplass og i sporet.

- Moro var det å kjempe om medalje, men jeg er fornøyd med sjetteplass. Jeg får tross alt med to medaljer fra VM, ett gull og ett sølv, og det er i overkant av hva jeg tenkte på forhånd. (©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus