Storformen i anmarsj

- Jeg nærmer meg 100 prosent toppform og har ikke spart på noe i forhold til ski-VM, bekrefter Ole Einar Bjørndalen (33) overfor NTB.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Einar Bjorndalen er klar for nye oppgaver når skiskytter-VM er over. Da venter langrenns-VM i japanske Sapporo (Foto: Heiko Junge / SCANPIX)Ole Einar Bjorndalen er klar for nye oppgaver når skiskytter-VM er over. Da venter langrenns-VM i japanske Sapporo (Foto: Heiko Junge / SCANPIX)

Anterselva (NTB): Bjørndalen har to VM-gull på tre forsøk så langt i skiskytter-VM og har levert varene. Men i går bommet han kraftig på normaldistansen og endte på 32.-plass.

Tre bom på første skyting la gullhåpet i grus. Så fulgte to nye på tredje serie, og den sjette totalt på siste skyting. Han endte nesten fem minutter bak gullvinner Raphael Poiree.

- Jeg har egentlig ingen forklaring på hva som gikk galt. Det bare ble sånn, men jeg prøvde å gå på for fullt videre, sa Bjørndalen.

Plasseringen var 33-åringens dårligste i Anterselva de siste 12 årene.

Tidenes skiskytter reiser til Japan for å gå 15-kilometeren i ski-VM bare to og en halv uke etter skiskytter-VM.

- De siste dagene har jeg kjent at formen har vært veldig bra og stigende.

Det er ikke klart om Bjørndalen stiller i alle de tre gjenstående rennene i skiskytter-VM.

Stafetten og fellesstarten er i utgangspunktet sikre kort. Mixed-stafetten kan det hende han står over.
(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus