Trondheim truer med erstaningskrav

OL-komiteen i Trondheim varsler at de vil kreve millionerstatning dersom det viser seg at regjeringen allerede har bestemt seg for at OL 2018 skal tildeles Tromsø, melder Adresseavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marvin Wiseth er bekymret for om regjeringen allerede har bestemt seg for Tromsø som norsk søkerby til OL 2018. (Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX)Marvin Wiseth er bekymret for om regjeringen allerede har bestemt seg for Tromsø som norsk søkerby til OL 2018. (Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX)

Trondheim (NTB): - Er vi ført bak lyset? Har regjeringen allerede bestemt seg? Er vi med på det her under feil premisser, spør styreleder i Trondheim 2018 AS Marvin Wiseth.

Han liker ikke nyheten om at Åslaug Haga har fått klarsignal fra statsminister Jens Stoltenberg til å fremme sitt syn for Tromsø som norsk OL-kandidat 2018.

- De siste dagene er det sådd så mye tvil rundt OL-avgjørelsen at vi vil ha en avklaring på hva som er rett og ikke rett. Hvis det viser seg at konkurransen mellom de tre byene ikke gjelder, vil vi kreve kompensasjon for utgiftene vi har hatt rundt vår OL-søknad, sier Wiseth til Adresseavisen.

Ifølge Wiseth har trønderne brukte om lag 10 millioner kroner på søknaden. (©NTB)

Personvernpolicy